SEGUEIX LA MALA RATXA DE L’AMATEUR EUROPASTRY

CRONICA AMATEUR EUROPASTRY

Montblanc 0 – Almoster 2
Titulars:Prats Ivan  Enric Caixal Rovira Boris Roca Corbella Gerard Alex Figuerola
Suplents: Ramon Requesens Xuster  Arnau L. Arnau R.

El passat diumenge l’amater B del Montblanc va disputar el partit corresponent a la quarta jornada de la segona volta, enfrontant-se a l’equip de l’Almoster.
El Montblanc que no coneix la victoria en el que porta de segona volta, encarava el partit amb intenció de recuperar les bones sensacions de la primera volta i acabar amb la mala ratxa, però no va ser capaç dimposar el ritme de partit que li interessava a ell i es va anar encomanat del ritme lent i pesat que interessava al contrari.
Va ser un partit en que va costar molt donar una continuïtat al joc col·lectiu i que les arribades a les àrees van anar arribant en comptagotes, després que els monblanquins no poguessin aprofitar un parell d’arribades,L’Almoster mitjançant una falta lateral, va sorprendre a l’equip local i rematant totalment lliure de marcatge va fer pujar el 0 a 1 al marcador.
Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.
Els Monblanquins van sortir decidits a remuntar el resultat i van intentar tancar l’Almoster al seu camp, però un error en la sortida de pilota va permetre que els visitants aconseguissin el 0 a 2.
A partir de llavors el Montblanc va buscar el gol sense sort i l’Almoster es va dedicar a intentar aprofitar els contraatacs, però és van trobar amb una gran actuació del porter local que no va permetre que el resultat fos mes negatiu pels locals.
Aquesta propera jornada els Monblanquins és desplaçaran al camp complicat del Segur de Calafell on esperen ser capaços de trencar la mala dinàmica actual

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *