DERROTA DE L’ALEVÍ FONDA DELS ÀNGELS AL CAMP DEL LÍDER

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

 ALEVÍ FONDA DELS ÀNGELS

 

 

 

Jornada 18
Data 7/3/2020
Equip rival Cambrils
Entrenadors Manel Peña i Arnau Domínguez
Jugadors/es convocats  Joel, Arnau, Besantes, Zarek,  Samu, Violeta, Yeray,  Caylà, Ian.
  Descripció del partit:
 

 

 

Dissabte passat l’Aleví B es va desplaçar fins a  Cambrils  equip que està lider  a la classificació, el primer quart el CFM va rebre un gol, però va tindre varies ocassions, el segon quart van seguir intentant empatar el partit però la pilota no va entrava, el tercer quart l’equip de la Conca no va sortir igual que les dues primeres parts i això es va notar en el resultat al final d’aquest període el resultat era de 5-0, a l’últim quart el Cambrils feia el definitiu 6-0.

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *