DERROTA DEL FEMENÍ PROVINILOS MARCADA PER LA FALTA DE JUGADORES

CRÒNICA DE L’EQUIP:

FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 18
Data 07-02-2020
Equip rival Pallaresos 8 – CFM 0
Entrenadors Héctor González Márquez i Miquel Àngel Segura Castellví
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Berta Albaigès, Rut Mateu, Alba Pere, Íngrid Capdevila i Vinyet Ferré
  Descripció del partit:
Dissabte passat l’equip montblanquí es va desplaçar al camp dels Pallaresos per disputar la jornada 18. Les montblanquines es van desplaçar amb set jugadores justes, amb quatre baixes i sense portera. Això va condicionar tot el partit.

 

L’equip local va aprofitar que les montblanquines no disposaven d’efectius i sense portera i van anar a pel partit des de bon començament. Entre que el camp tenia unes dimensions molt petites i que era evident la gran dificultat de joc en què es trobaven les montblanquines, no van poder entrar al partit en cap moment. El resultat va ser per les locals i van endur-se els tres punts.

 

Partit condicionat totalment per la gran quantitat de baixes i sense disposar de portera. Si l’equip hagués estat al complet, el resultat hauria canviat totalment. A més, les jugadores havien de jugar l’endemà a Cabrera un partit ajornat.

 

Som-hi noies, a continuar treballant i realitzar un bon partit a Cabrera!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *