DERROTA DEL JUVENIL UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC MARCAT PER DOS ERRORS PUNTUALS

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP  

 Juvenil UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC

 

Jornada 18
Data 7-3-2020
Equip rival Nastic
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Gerard, , Imra, Moya, Yasser, Alex Perez, Youns, ,Alex Ferre Ibra,Moha,Pau, Enric ,  Arnau Rosello, Requena, Cayla, Albert
  Descripció del partit:
Derrota del juvenil montblanqui en un partit marcat per dos errors puntuals  en defensas. Els primers minuts es va poder veure un partit molt igualat pero poc a poc els visitants van agafar el control de la pilota pero sense crear perill a la porteria d’Alex. En el pas dels minuts els nois d’Oliver trobarien espais per poder fer mal a els tarragonins en rapides transcisions,. Quan semblava que arribaria a la mitja part amb el 0-0 en una jugada dins l’area plena de rebots els visitants farian el 0-1. A la segona part els montblanquins sortirien a pressionar a d’alt en busca del empat. Els de la Conca creaven perill en moltes recuperacions en camp contrari i en un d’elles Yasser desde el mig del camp feia el 1-1 . Els minuts passaven i es podia veure un partit molt igualat pero em una falta lateral i en una falta de marcatge els visitants farien el 1-2 definitiu. Aquet  dissabte els montblanquins jugaran el derbi contra l’Espluga al Municipal del Riu Sec

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *