VICTÒRIA DEL FEMENÍ PROVINILOS EN EL PARTIT QUE TENIEN PENDENT DE DISPUTAR

CRÒNICA DE L’EQUIP:

FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 16
Data 08-03-2020
Equip rival Cabrera de Mar 1 – CFM 2
Entrenadors Héctor González Márquez i Miquel Àngel Segura Castellví
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Anna Anglès, Berta Albaigès, Rut Mateu, Alba Pere, Íngrid Capdevila i Vinyet Ferré
  Descripció del partit:
L’equip montblanquí va disputar el passat diumenge el partit ajornat de la jornada 16, davant el Cabrera de Mar. Les montblanquines es van desplaçar per així disputar el partit i estar al corrent de totes les jornades. Arribaven de perdre el dia anterior davant els Pallaresos i volien refer-se realitzant un bon partit i emportant-se els tres punts de Cabrera.

 

El partit va començar amb un equip local pressionant molt a dalt i dificultant la sortida de les montblanquines, això va comportar que el joc no fos molt seguit i haguessin aturades per faltes o sacades de bandes. Però el Montblanc intentava refer-se d’aquesta situació i ho feia a partir de combinacions, intentant trobar espais a l’esquena de la defensa. Amb una bona jugada per banda, Anna va rebre una bona passada i després de lluitar la jugada, va poder arribar a porteria i establir el 0-1 al marcador. A partir d’aquí, el partit es va igualar tot i que va ser el Montblanc qui va disposar de tres ocasions claríssimes de gol, però entre la portera i la manca d’encert, van evitar que arribés cap gol. Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va començar semblant a la primera, com l’equip local jugava directe, les montblanquines van haver d’adaptar-se al joc i van realitzar un joc més pràctic. Però en una pilotada a l’esquena de la defensa, una jugadora local ho va aprofitar i va establir l’empat 1-1. A partir d’aquí, el joc es va trencar i van haver anades i tornades per part dels dos equips. El Montblanc va gaudir de tres ocasions clares però la portera va realitzar grans aturades. Restaven pocs minuts per finalitzar el partit i en una bona jugada en equip, Anna va realitzar una bona acció tècnica i amb un xut creuat va col·locar l’1-2. Amb aquest resultat es va arribar al final del marcador amb victòria per les montblanquines.

 

Partit molt treballat durant tots els minuts, on les jugadores han estat arcades per l’esforç físic del dia anterior i també pel gran treball que van realitzar en aquest segon partit. Van treballar cada jugada i sobretot van creure fins al final, això va fer possible que els tres punts marxessin cap a Montblanc. Ara toca prepara el pròxim partit, on les montblanquines rebran al Marc Bartra, partit entre el segon i el primer classificat de la lliga. Moltes felicitats noies, continueu amb aquestes ganes i il·lusió que poseu. Som-hi!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *