EL SALOU SAP APROFITAR LES OCASIONS I GUANYA ALS VETERANS DEL MONTBLANC

EL SALOU SAP APROFITAR MILLOR LES OCASIONS I S’EMPORTA ELS TRES PUNTS DEL JOSEP GOMIS

  Desprès de la jornada de descans degut al Carnaval, els veterans Montblanquins  reben al Salou al Josep Gomis per mirar de treure alguna cosa positiva, contra un rival, que esta fent molt bona temporada,però que ni de bon tros es un dels millors equips del grup.

 L’equip esta treballant be al entrenaments i la moral i els resultats esta intacta, ja que s’està competint be , no es perd la cara als partits en cap moment, però sembla que falti alguna cosa per poder treure millors resultats.

 El partit de diumenge n’és una mostra clara, es competeix be contra un bon equip , tot s’ha de dir i que a mes porta l’iniciativa en el joc. Els nostres estan ben situats damunt del terreny de joc, esperant la seva oportunitat, que de fet existeix, però no s’aprofita, i llavors passa el de sempre , gol dels visitants al minut 44 de partit , que fica les coses realment mes difícils per la segona meitat.

 Una segona part molt semblant a la primera, iniciativa i domini del Salou , amb els de la Conca que intenten amb les seves armes ficar en problemes als rivals. El fet es que en una gran jugada arriba el segon al minut 63. L’equip no abaixa els braços e intenta obrir mes el camp per fer un golet que els fiqui dins del partit, no es fins al 85 que Muriana o aconsegueix. Amb aquest empat a falta de 5 minuts sembla que comenci un altra partit , però es que 3 minuts mes tard arriba el tercer que o deix, ara si , tot decidit.

 No a pogut ser , els jugadors o han donat tot, però el rival a sigut millor o al menys com ja es habitual a sigut mes precís en els moments importants o claus del matx.

 Toca passar pagina i pensar en el pròxim rival dema dissabte a les 4 al camp del Creixell.

VETERANS C.F MONTBLANC………………………1

VETERANS SALOU……………………………….. 3

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FARRAN , RAMOS , ALBA , PITU , PIRI , M.ANGEL , GERARD , MURIANA I CARLOS.

TAMBE: RAMI , PEKE, OSCAR , GUILLE ,BOIX , GIO , XAVI I DIEGO.

GOLS: MURIANA.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *