ELS VETERANS CAUEN INJUSTAMENT A CREIXELL

dav

 

ELS VETERANS CAUEN INJUSTAMENT A CREIXELL EN TEMPS DE DESCOMPTE

 No es pot perdre mes injustament un partit ,com el que van perdre els veterans Montblanquins dissabte a Creixell. Un equip local que es veu sorprès pel joc i saber estar dels nostres i que no demostren en cap moment la seva posició a la taula classificatòria.

 El partit es molt igualat en tots els aspectes , tot i així, podríem dir que en molts moments l’iniciativa es dels de la Conca , que estan molt ben posicionats damunt dels terreny de joc i estan fent un matx molt serio. D’alguna manera els locals pensaven que seria mes fàcil ,però ja en el partit d’anada amb un empat al final del partit els podia condicionar del que podia passar.

 En una primera meitat sense gaires ocasions clares de gol , amb un joc de tanteig i com a conseqüència el resultat al final d’ empat a cero marca l’esdevenir per tota una segona part.

 Tant es, que els nostres veuen l’oportunitat de fer mal al contrari i amb una sortida fulgurant i quan nomes es porten 2 minuts Rami fa el primer , però es que tot seguit es tenen dues grans ocasions, amb ple domini Montblanquí. Els locals es comencen a ficar nerviosos i tothom sap que si entra el segon, el matx esta totalment sentenciat .Com ja es habitual aquesta temporada l’equip te la pólvora mullada i passa tot es contrari, els locals empaten, ja al minut 25 i llavors el partit es torna a igualar i fins i tot , fet del tot normal, baixada de ritme dels nostres  i els del Creixell que ara s’ho creuen comencen a crear perill a la porteria Montblanquina. Entremig de tot això lesions d’en Ramis  d’en Pitu i Piri que deixen l’equip amb molta menys profunditat, esperem que no sigui res que els impedeixi jugar aquest cap de setmana el fonamental partit contra la BASF.

 El partit entra en una fase final de angoixa quan l’arbit dona 4 minuts de afegit i passa el que la temporada passada no passava , xut de fora l’àrea,  gol i triomf agònic i totalment injust dels locals que no s’ho acaben de creure.

 Això es futbol i aquestes coses passen ,els Montblanquins marxen de la localitat de Creixell ,fotuts però amb el cap ben alt , també, sense els tres punts, tant necessaris en aquestes alçades de temporada i mes com anat tot. Passar pagina i com ja hem dit abans,  toca el partit clau de diumenge al Josep Gomis a les 12 del migdia ,pensant que jugant d’aquesta manera no es poden escapar els tres punts.

 VETERANS CREIXELL………………………………………2

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………1

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FARRAN , RAMOS , BOIX , PITU , IGNASI , M.ANGEL , RAMI , MURIANA I GIO.

TAMBE: SAMU , XAVI , ALBA , PIRI I GERARD.

GOLS : RAMI

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *