VICTÒRIA DEL CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY AL CAMP DE LA SELVA

CRÒNICA DE L’EQUIP

CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY

Jornada 18
Data 07-02-20
Equip rival La Selva
Entrenadors Fran Blanco i Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit: 0-3
Aquesta jornada el Cadet va visitar el camp de la Selva, equip situat en una zona similar a la taula classificatòria.

Només començar el partit ja es va veure que qui posés més intensitat dins de terreny de joc es portaria els tres punts, els dos arribaven a les porteries contràries però ningú tenia l’encert per poder encetar el marcador. El primer període va acabar 0-0.

En la represa els Montblanquins van fer un pas endavant i a la primera que van tenir Aleix va realitzar el primer gol amb un xut espectacular. Els locals van reaccionar i en una arribada l’àrbitre del partit va assenyalar penal, aquest va ser aturat per un gran Sergi Romero que va donar vida als vermells. A continuació Issouf va sentenciar amb dos gols de gran mèrit.

Aquesta setmana visita al Josep Gomís el tercer classificat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *