RESUM TEMPORADA 2019-20

 

ANALISIS DE LA TEMPORADA DELS VETERANS MONTBLANQUINS

Desprès d’unes setmanes sense tindre noticies dels veterans Montblanquins, farem una mica de resum del que a sigut la temporada, tant a nivell d’equip com individual i d’aquesta manera despedirem la temporada i esperarem que esdevé la pròxima, amb tot s’ha de dir, bastanta incertesa.
La temporada era tota una incògnita desprès el èxit de l’anterior i conseqüentment el pas al grup A amb equips de mes nivell i pràcticament la mateixa plantilla. S’han jugat 21 partits, amb 6 empats ,12 derrotes i nomes 3 victòries , això si ,amb resultats molt ajustats en alguns partits, contra rivals que en cap moment, demostraven ser millors que els Montblanquins, 25 gols a favor i 52 en contra. Amb tots aquets números l’equip no perdia en cap moment la seva solidesa com a grup ,fet molt favorable pels jugadors i situant-se en una posició final de 4arts per la cua, qui sap que hauria passat si no s’hagués suspès la competició, la dinàmica tot i els resultats no era dels tot dolenta ,però la cosa a anat així i l’equip seguirà un any mes al grup A.
Els maxims golejadors de l’equip han sigut l’Antonio Muriana amb 8 gols i el Jose “Cordoves” amb 6 però en molts partits s’ha sentit dir la típica frase de que no es pot fallar tant davant de porta , la realitat es que aquest any mes que mai es tractava de fer un gol mes que el contrari ,perquè els errors defensius i serien.
Amb una plantilla llarga com aquesta amb 30 llicencies el difícil es tindre a tothom mes o menys content i mes quan la mitjana de convocats als partits a sigut de 18 jugadors , els que mes partits han jugat l’Ignasi i el Llort. No ens hem lliurat de lesions mes o menys greus com la del Tiso o el Pardina i algunes com la del Quique, al primer partit, no l’han deixat jugar en tota la temporada. Com a nota positiva la recuperació i conseqüent tornada a l’equip, ja cap al final, d’en Rami. En Pau Bonet jugador fonamental al mig camp, tampoc a pogut quasi jugar, així com en Diego que en el millor moment es va lesionar. La tornada a l’equip de l’Oscar a la porteria i del M.Angel han sigut també una gran noticia.
En definitiva una temporada diferent i peculiar en tots els aspectes, que fan que tot quedi aparcat a l’espera de tindre noticies, de com encara la competició de la Temp 2020 -21, el Consell Esportiu del Baix Camp com organitzador i a partir d’aquí començar a prendre decisions que poden afectar en mes o menys mesura als veterans Montblanquins.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *